VI HÅBER AT I VIL HJÆLPE OS MED AT GØRE VORES BRYLLUP TIL EN MAGISK FEST

Vi har brug for hjælp til alt fra borddækning og blomster til brunch-kok og brude-bil. Vi ønsker kontakter til fotograf, tjener og DJ - og vil meget gerne selv betale for en del af det. Vi ønsker at skabe en magisk fest - hvor jeres indput/hjælp/kontakter gør denne begivenhed helt særlig. Vi har sørget for et fantastisk sted tæt på vandet - hvor vi håber at vores fest vil blive husket som 'en af de gode' :)

May 26, 2018

NYHED! 30. maj.

Vi er tæt på at være klar til at feste med jer:)

DJ'en kommer solbrændt fra Ibiza, så husk dansesko'ne! (og badebukser til poolen og saunaen der åbnes ved midnat)

Der er også styr på bryllupsvogn. (med chaffør!)

Vi ses fredag kl. 15.00...

May 7, 2018

Master of Toastmasters er fundet! Vi er stolte over at kunne præsentere min rigtig gode ven Martin Trier som vores toastmaster. Send Martin en mail: martin_trier@hotmail.com - gerne med info om hvem du er, relation til brudeparret samt hovedpunkter f...

May 7, 2018

Der er 4 værelser i alt plus 2 stuer. Så der er god mulighed for at overnatte - hvis man har luftmadras eller liggeunderlag samt dyner/sovepose med. Lørdag morgen er der brunch og lounge. 

Koordiner med Michael omkring værelsesbooking mm. De...

March 21, 2018

Husk badebukser, bikini og håndklæde! Vi holder 'after-midnight-pool-party' hvor man både kan dyppe sig i Øresund og i poolen. Vi tænder op i Saunaen og man kan få en varm dusch hvis havet er 'såååå koldt' ;)

Please reload

Our Recent Posts

Archive

May 7, 2018

Please reload

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

SWANIQUE DESIGN

North Sealand, 2990 Nivaa, Denmark

©2018 BY SWANIQUE DESIGN